NO | ES
logo09
JUL
2018

Endringer i ledelsen på Solgården

Ny administrerende direktør

Arnt Jerpstad

I juni 2018 tiltrådte Arnt H. Jerpstad i stillingen som administrerende direktør for Solgården.

Arnt har vært engasjert i Solgården siden han ble valgt inn som nestleder i styret i 2016. Han kom fra stillingen som daglig leder for Stiftelsen Ragna Ringdals dagsenter. Tidligere har Arnt blant annet vært generalsekretær for Stiftelsen Livsglede for eldre og generalsekretær i Misjonsalliansen. Arnt har lang erfaring fra spansktalende land og har blant annet jobbet både i Spania og Latin-Amerika. Han er opprinnelig sosionom med videreutdanninger innen bistand, ledelse og internasjonal diakoni. Solgården ønsker Arnt velkommen! Vi gleder oss til å jobbe sammen med ham!

 

Ny styreleder

Solgården fikk også ny styreleder i juni, Live Husan.

Live har vært engasjert i Solgårdens styre siden hun ble valgt inn som styremedlem i 2016. Hun har sitt daglige arbeid på Stortinget for Kristelig Folkeparti som politisk rådgiver for helse- og omsorgskomiteen og nestleder i sekretariatet. Vi ønsker Live velkommen i rollen som styreleder!

 

Vi takker av

Samtidig ønsker vi å takke avtroppende administrerende direktør Pablo Sbertoli for nesten 10 års innsats. Pablo har lagt ned et fantastisk arbeid, og etterlater seg et veldrevet og godt feriested!

Finn Georg Birkeland gir seg som styreleder etter mange års innsats. Finn Georg har med sitt engasjement og sin kompetanse vært svært viktig for utviklingen av Solgården. Vi takker Finn Georg for trofast og god innsats gjennom mange år!

Leave a Reply

*

captcha *