NO | ES
logo29
JUN
2014

Fangene på Solgården!

Team spirit, latter, glede, kreativitet og super innsats fra små og store – …kampen om å vinne tur til Solgården neste år!

“Det var en fryd å være vitne til spenning, laginnsats, kreativititet og konkurranseglød i ettermiddag på Solgården. Tradisjonen tro gikk Fangene på Solgården av stabelen” 
Klokken 16:00 var det oppmøte på Festplassen hvor Pablo ønsket velkommen. Først var det laginndeling – en fin fordeling av alle aldre på hvert av de 10 lagene som deltok. Det ble gjort poeng av å mikse deltagerne mest mulig for en fantastisk mulighet til å bli godt kjent og finne nye venner. Postlederne, eller “fangevokterne” stod med hvert sitt nummer for oppstilling – så blåste Lindsey i hornet og årets “Fangene på Solgården” var offisielt i gang!

fangene-på-solgarden

fangene-på-solgarden2

 

Med drømmeferien på spill var det ikke noe å si på innsatsen til deltagerne, de ivret etter å starte og etter instruksjon fra fangevokterne gikk de løs på oppgave etter oppgave. På denne posten måtte det observant laginnsats til for å finne en rekke objekter på bunnen av bassenget, som skulle hentes opp en etter en, før laget kunne gå videre til neste post.

fangene-pa-solgarden3

Deltagerne fikk kart utdelt for å ha oversikt over alle postene de måtte gjennom rundt omkring på Solgården.

fangene-pa-solgarden-kart

Mange hentet frem gamle kunstner da de kom til posten hvor Magne var fangevokter; å gå på styltrer! Lagkameratene heiet hverandre ivrig frem. Pablo og Carlos kjørte rundt og sørget for kald drikke til deltagerne og motiverende ord underveis.

fangene-pa-solgarden

Kreativitet, lagånd og innsats stod til gull for alle lagene! Hvert lag ble oppfordret til å lage kamprop som de brukte flittig gjennom hele løypa. Klemmer var det også mange av, både innen teamet og også til fangevokterne. I oppsummering ble det telt  til så mange som 40 klemmer per post!

fangene-pa-solgarden8

fangene-pa-solgarden10
Det var mange ulike egenskaper som det ble dratt veksel på gjennom oppgavene; styrke, list, tålmodighet, hukommelse, kreativitet, utholdenhet, samarbeid. Det klarte deltagerne med glans!

team-spirit-solgarden

fangene-pa-solgarden13
fangene-pa-solgarden9
fangene-pa-solgarden-formasjoner
fangene-pa-solgarden12
fangene-pa-solgarden7
Kampen om drømmeferien ble avblåst klokken 18:00 og da ventet deilig middag på deltagerne. Godt å få hvile og debriefe litt i skyggen og fylle lagrene med god mat og drikke. Klokken 20:00 var det samling på Festplassen for annonsering av vinneren!

Her kan du se flere bilder >>

Mange var spente og møtte tidlig opp. Vi snakket med storfamilien Hammarsbøn som er på Solgården for første gang – tre generasjoner som gleder seg over solrike dager sammen. De fortalte at ferien så langt var over all forventning og at alle koste seg. Barna trakk frem fest i Solklubben som et av høydepunktene så langt, i tillegg til å bade selvfølgelig! Familien var deltagende gjennom fire forskjellige lag så oddsene var gode for at en i familien ville gå av med seier!

fangene-pa-solgarden14

Pablo ropte lag for lag frem på scenen hvor de presenterte lagropet sitt og hvor det ble trukket frem noen kommentarer fra dommerne og poengsum. Til slutt var det vinnerlaget som entret scenen, det var hårfint mellom dem og  lag nummer to. En veldig spent, glad og stolt gjeng. Dorothy delte ut capser og klem til hver og en og så ble det lagt nummer i en hatt og vinneren ble trukket; Anne Merete gikk av med seieren og vant ny tur til Solgården neste år! Gratulerer! Hun er også på Solgården for første gang sammen med sin mann og barna Johannes (5år) Elisabeth (6år) og Ruth Helen (9år). De fortalte at de så langt har hatt det topp og gleder seg derfor veldig til å kunne komme igjen neste år!

fangene-pa-solgarden-vinner

 

Leave a Reply

*

captcha *