NO | ES
logo05
DEC
2014

Gode dager, brede smil!

Glede så stor at du kan ta på den!

“Jeg er ikke annerledes, bare unik”

 At man kan fryde seg på Solgården er ingen hemmelighet. Heller ikke at gleden bobler over i brede smil, rungende latter eller jubelrop.
glede-UH-Solgården
Når vi har turer spesielt  tilegnet utviklingshemmede, er gledes utbruddene mange og stemningen til å ta og føle på.  Slik vil vi ha det! Fantastisk å få øye på verdien i hvert enkelt menneske, gleden av å være sammen tross ulikheter. Det heter ikke å være annerledes, nei –  vi er alle unike! Forskjellige ja, men unike! Når vi blir kjent med hverandre og slipper hverandre til, da skjer det store; Trygghet, trivsel og glede! Ja det er jo det som er fruktene av felleskapet vi opplever på disse ferieturene.
glede-UH-Solgården
glede-UH-Solgården
Hva i all verden gjør Solgården så unik? Kanskje det at vi får dele så mange opplevelser. Vi reiser på turer sammen, vi spiller og leker sammen. Vi plasker i Middelhavet, vi mater flodhestene i safariparken. Bordfelleskap. Vi har konserter og danser hver kveld til skjorta er gjennomvåt av svette. Vannpolo i bassenget eller solslikkere i vannkanten. Vi spiser tapas og paella, is og vafler. Smiler til hverandre. Smil som varmer. Smil som gleder. Hvem vet, kanskje smilet ditt også skaffer deg nye venner?

“Sol, varme, smil og Solgården passer sammen. det er nok derfor vi har det så godt her.”

glede-uh-solgården

basseng-glede-solgården

Takk til alle som med er med å gjøre livet på Solgården så herlig.  Alle er dere unike!

Leave a Reply

*

captcha *