NO | ES
logo06
JAN
2015

Hanne Krogh med gode venner i Minnekirken

Solgården inviterer til nok en konsert i Minnekirken med vår kjære Hanne Krogh. Med seg denne gangen har hun tenoren Thomas Ruud og Stein Austrud på tangenter.

hanne_thomas-001Alle som velger å ta turen til Villajoyosa 11. januar kan glede seg til en flott musikalsk opplevelse med fantastiske artister. Publikum kan forvente en konsert i spennet mellom Hannes nære formidlingsevne, sangprestasjoner som normalt bare oppleves i byer som Milano, Paris og New York ispedd løs og ledig humor.
Thomas Ruud er trolig Norges fremste opera-tenor innen den klassiske italienske helte-tenor-tradisjonen. Han ble i sin tid headhuntet til Stuttgart Statsopera og har sunget hovedroller på store operahus over hele verden.
Stein Austrud er blant Norges fremste keyboardister med en egen evne til å skape trolske stemninger. Han spiller på alt, enten det er instrumenter eller ikke, og har det siste året turnert med Lido Lido, Ylvis og D`Sound (hvor han er produsent). Han har vært Hannes faste kapellmester i 20 år. Musikkinteresserte bør sikre seg plass i nærheten av ham. Han tryller!

stein og hanne

Inntektene fra konserten går til Wenche Foss Minnefond. Hanne Krogh har flere ganger tidligere invitert venner til å være med å gi gratis konsert til inntekt for fondet som gir ledsagerstøtte til de som trenger flere ledsagere for å kunne oppleve ferie på Solgården.

Velkommen til Minnekirken søndag 11. januar kl. 19.30. Billettpris: 20 Euro

Leave a Reply

*

captcha *