NO | ES
logo29
JAN
2016

Nye aktiviteter på Solgården

Nyheter fra Aktivitetsavdelingen

Et ferieopphold på Solgården gir mulighet for mange opplevelser. Gjestene kan være med på guidede utflukter, sportslige aktiviteter i Fritidsparken og flotte konserter og annen underholdning på kveldstid. Vi ønsker at tilbudet skal være så variert og relevant som mulig. Her er et par nye tilbud som kan dukke opp i programmet neste gang du kommer til Solgården:

”Historisk foredrag”

På Solgården har vi kunnskapsrike guider som har mye spennende å fortelle om spansk historie og kultur. Nytt av året er et foredrag på kveldstid i Festsalen som forteller om byfesten ”Moros y Cristianos”. I Villajoyosa har denne ukelange festen blitt feiret i over 250 år. For å bli kjente med bakgrunnen for denne festen får tilhørerne samtidig et innblikk i Spanias dramatiske historie flere tusen år bakover i tid.

thumb_DSC07424_1024

”Sangstund i Café 7”

Mange av våre gjester er glade i å synge. I tillegg til allsang på torsdager i Festsalen, vil vi i tiden fremover også invitere til allsang i Café 7 på dagtid. Velkommen til en hyggelig uformell stund rundt pianoet med kjente og kjære sanger!

pianospill

Leave a Reply

*

captcha *