NO | ES
logo02
DEC
2014

Nyheter fra helseavdelingen i Spania

Leder for helseavdelingen, May Barstad, går av med pensjon etter 13 år på Solgården!

“Gjennom 13 år har May Barstard vært med å bringe trygghet, trivsel og glede til gjester og kollegaer her på Solgården”

May-Barstad

May Barstad

Gjestene våre kjenner May som en nær og tilstedeværende sykepleier, noe som gjennspeiles fra kommentarer fra gjester som “hun har alltid tid til å lytte med et smil”. Samtidig har en stor del av jobben vært samarbeid og koordinering av frivillige leger og sykepleiere som sier “det blir ikke det samme å komme til Solgården uten å møte deg”Som leder har May vært med på å utvikle helseavdelingen til det den er i dag; en tverrfaglig avdeling med sykepleiere, fysioterapeuter, aroma- og fotterapeut og frisør som er preget av profesjonalitet og samhold. I tillegg tar avdelingen imot sykepleiestudenter og praksiselever som får god opplæring og erfaring mens de er på Solgården.

 

Helse og Velvære06

“Vi ønsker May lykke til med en velfortjent pensjonist tilværelse!”

Det er mange gode opplevelser og fine minner som  vi vil ta vare på og bringe med oss videre.

 Annabel Hamre ønskes velkommen som den nye lederen for helse og hygiene!

Annabel Hamre

Annabel Hamre

Annabel starter som leder for helse og hygiene fra 2. desember 2014. Hun har erfaring både som sykepleier og leder og har bodd i Spania de siste 16 år. Annabel snakker flytende spansk og har god kjennskap til det spanske helsevesenet, hvilket gir trygghet for gjester som trenger ekstern oppfølging under oppholdet.
Annabel gleder seg til å bli kjent med alle gjester, ansatte og frivillige og de nye utfordringer jobben vil bringe.
Helseavdelingen er en veldig viktig del av staben på Solgården.  Avdelingen består av 3 faste sykepleiere og hver gang vi har gjesteskift kommer det 3 frivillige og en lege med på Solgårdens fly.   Avdelingen gir trygghet til gjestene ved å være tilgjengelig 24 timer i døgnet.  De hjelper med alt fra sår skift, blodtrykks måling, blodprøver og ikke minst er de tilstede ved eventuelle akutt situasjoner.  Sykepleierne er ute i miljøet og alltid glade for å slå av en prat med de gjestene de møter på sin vei.
Fysioterapeuter, fotterapeut og frisør er også en viktig del av staben som yter en god service ovenfor gjestene og beriker det totale tilbudet som helse-og velværeavdelingen står for.

helseavdelingen-solgården

 

Solgården er alltid på utkikk etter frivillige sykepleiere eller leger.  Er du er interessert i å komme til Solgården som frivillig helsepersonell kan du ta kontakt med Annabel Hamre via e-post annabel@solgarden.no

Leave a Reply

*

captcha *