NO | ES
logo08
APR
2016

Reisen til Solgården

SAS med sitt dedikerte crew gjør reisen til Solgården enestående

“Du ser veldig stor forskjell på mange av disse passasjerene, for av og til er man jo så heldig at man får lov å dra ned og hente dem også, og den forskjellen det er i noen av disse menneskene, den er enorm!”  
Liv M. Hartvedt Bue AP Dedicated Crew
Denne filmen fra SAS om Solgårdens dedikerte crew viser hvilken forskjell de gjør i den enkeltes reiseopplevelse. Hvordan de bidrar til trygghet, trivsel og glede og er vår store støttespiller.
Tryggheten ved at det er med helsepersonell, at man får hjelp med bagasjen og assistanse på hele reisen gjør at man kan slappe av og nyte ferien.
Trivsel gjør godt for både kropp og sjel. På Solgården får man velvære for kroppen og aktiviteter og moro for sjelen. Venner og frivillige både i Spania og hjemme i Norge og våre gjester opp gjennom årene har vært med på å gjøre Solgården til et trivelig, åpent og gjestfritt feriested, med stort hjerterom til alle.
Gleden det gir våre gjester å kunne reise på ferie, som alle andre, er verdifull. Lykken ved å få nye venner, føle seg selvstendig og fri fra hverdagen er viktig for alle. Både lykken og vennskapene man knytter kan vare lenge etter reisens slutt, ofte livet ut. Den kan også virke inn på livets andre områder og øke livskvaliteten for mange. Det er kanskje derfor så mange kommer tilbake, gang på gang.
Filmen er også vist i SAS reisemagasin Scandinavian Traveler.
Her kan du bestille og lese mer om turene til Solgården:
Turer for utviklingshemmede
Turer for pensjonister
Turer for familier

Leave a Reply

*

captcha *