NO | ES
logo28
JAN
2015

SAS awards – Førstepremie til team Solgården!

I en SAS intern prisutdeling 27. januar 2015 fikk dedikert crew for Solgården prisen “Team Achivement of the Year”.

dedikert-sas-crew-solgården

Solgården står i rekken blant gratulanter for denne hyggelige prisen, tildelt flotte representanter for Solgårdens motto “Trygghet, trivsel og glede”.

Prisen ble utdelt i Stockholm 27. januar. SAS crew Solgården gikk til topps blant 14.000 ansatte i Norge, Sverige og Danmark. Prisen ble delt ut av SAS sin konsernledelse ved blant annet CEO Richard Gustavson og Executive Vice President Sales and Marketing, Eivind Roald. Dette er første gang SAS deler ut denne prisen, og totalt ble det delt ut fire priser innen ulike kategorier, hvor SAS crew Solgården var nominert i en av kategoriene. Det er over mange år lagt ned mye arbeid for å få hele verdikjeden ved Solgårdens flyvninger til å fungere så godt som den gjør i dag. Dedikert crew samarbeider tett med Solgårdens ansatte og helsepersonell, som følger Solgårdens gjester på reisen.
Rita Oredalen, som mottok prisen på vegne av SAS sitt Solgården crew, sier at hun brenner for Solgårdenturene:
“Å få være med og bidra til at reisende til solgården er trygge, at de trives hos oss og at de kjenner glede på flyreisen er helt fantastisk. Jeg kjenner takknemlighet over å få være en del av dette. Gjestene som reiser til Solgården er så takknemlige og vennlige, og alle møtene gir meg så utrolig mye!”

Vi gratulerer de verdige vinnerne, og gleder oss over det gode samarbeidet!

Prisudeling dedikert crew SAS

På bildet ser dere Rita Oredalen (nr to fra venstre), som mottok prisen på vegne av SAS dedikert crew.

 

 

Leave a Reply

*

captcha *