NO | ES
logo11
SEP
2015

Scandinavian Traveler og over 40 års godt samarbeid med SAS

scandinaviantraveler

Det handler om godhet!

Les om Solgården i septemberutgaven av Scandinavian Traveler

Scandinavian Traveler er bladet du finner i setelommen på alle SAS fly. Denne månedens utgave handler om godhet – og det gleder oss at det er i denne utgaven Solgården og SAS dedikerte besetning omtales.
Det er over 40 år siden vi startet samarbeidet med SAS, tidligere Braathens. I år vant SAS Solgården dedikerte besetning prisen «Team Achievement of the Year», noe som gledet oss stort. Helt siden starten av samarbeidet har det handlet om trygghet, trivsel og glede.
Tryggheten gjestene føler fra de setter foten inn i avgangshallen, som vi i Solgården og Røde Kors gir ved å møte dere der og ikke minst tryggheten SAS,  et anerkjent flyselskap gir. At det er en lege og to sykepleiere med på turer som krever det, er også en ekstra trygghet.
Det skaper ro og trivsel at besetningen er der for å hjelpe, og med forståelsen og miljøet som skapes mellom gjestene slipper  du å tenke på at noen forstyrrer hverandre, for alle er “i samme fly” og skal til samme sted.
Vi vet at dette er årets begivenhet for mange, noe de har spart penger og gledet seg til. Derfor vil vi gjøre alt vi kan for at ferien blir vellykket. Det å hjelpe og være der for andre, det er hva vår jobb handler om. Den gleden man får ved å glede andre gjør vår jobb til den beste.
Det er ikke alltid man tenker over hva som gjør en opplevelse så fin. Alt kan se så enkelt ut, men bak ligger det hardt arbeid fra mange mennesker. På hver sin måte bidrar de med sin gode personlighet, sin ekspertise og viktigst av alt, til et godt samarbeid.
SAS-besetningen gjør en fantastisk jobb, og de bryr seg virkelig om Solgården. Vi er helt avhengige av den gode servicen de yter.

Les artikkelen i Scandinavian Traveler her

 

 

 

Leave a Reply

*

captcha *