Solgarden.no på skjerm i sola

Solgårdens nye nettsider

-

Du har kanskje skjønt det, men la oss si det likevel: nettsiden du er inne på nå, er Solgårdens nye nettsider! Velkommen!

Arnt JerpstadI flere måneder har det digitale markedsføringsbyrået Brainify arbeidet med å utvikle en oversiktlig og brukervennlig nettside. Bestillingen fra Solgården var klar:
Det viktigste for oss er å gjenskape den gode følelsen på nettsiden som man får på Solgården, forteller Arnt Jerpstad (bildet), daglig leder i Solgården.

Og Brainify tok oppgaven til sitt bryst, og har jobbet mye med både tekst, farger, skrifttyper og design.
– Vi hatt et ønske om å gjøre siden lettlest og brukervennlig, med lyse, trivelige farger og glade bilder. Akkurat som på Solgården, forteller Johannes Holmedahl, daglig leder i Brainify.

Men kanskje aller mest tid er blitt lagt i teknologien bak nettsiden, som nå har gjort det enklere for alle å navigere seg fram til våre aktuelle turer. Og som har gjort at man nå enkelt kan se priser og tilgjengelighet, og foreta bestillingsforespørsler.

Velkommen til en trygg, trivelig og glad opplevelse på nettsiden vår!

Siden om aktiv ferie, sett på en mobiltelefon
Nå er sidene våre mobilvennlige
Grunnet koronakrisen er Solgården foreløpig stengt frem til 17. november 2020! Alle turer med avreise tom 27. oktober 2020 er kansellert. Trykk for mer informasjon.