NO | ES
logo06
JUL
2014

Spansk aften

Spansk aften med tapas, paella og flamenco show i herlig sommervarme

To herlige og begivenhetsrike ferieuker går mot slutten – men enda er det en hel dag å nyte solen på og enda en kveld igjen i morgen med underholdning og samling blandt gode venner på festplassen! I forkant av middagen lekte ungene rundt bassenget og gjestene pratet rundt bordene i det de siste forberdelser til Spansk aften ble gjort.

spansk-aften-14

Restaurantpersonalet med Kjøkkensjef Jose Alvarez i spissen dekket et fantastisk tapasbord ute, og det var mye skryt å høre fra gjestene som forsynte seg gang på gang. Paella ble også laget ute og mange fikk med seg noen tips – herlig smakte det! God stemning rundt bordene og spansk gitarmusikk og lette toner i bakgrunnen. Til dessert var det is.

spansk-aftenspansk-aften2spansk-aften-4

spansk-aften4
Etter middagen var det mange som fant veien til scenen for å danse litt. Det gjorde også vertskapet! Marianne og Pablo svingte seg sammen med barna og lærte bort noen dansetriks.

spansk-aften-18

Så var det klart til flamencoshow som så mange hadde gledet seg til! Gruppen Leyenda gjorde en fantastisk opptreden som alltid til herlige spanske rytmer! Flere draktskifter, solonumre, vifter, sjal og kastanjetter hører med.

spansk-aften-17spansk-aften-16spansk-aften-8spansk-aften-7spansk-aften-10spansk-aften-6

Stor fryd var det blandt gjestene da de på tampen ble bydd opp til dans –  En minnerik kveld!
spansk-aften-nyhet

Leave a Reply

*

captcha *