NO | ES
logo22
SEP
2015

Spanskkurs for gjester på Solgården

Leksjon 1

Tilbud om spanskkurs på Ordinære Turer.

Feriegjestene på Solgården kan nå delta på spanskkurs og lære noen enkle fraser som de kan bruke når de møter noen, på kafé eller ved bassengkanten. Tilbudet er utarbeidet av Jan Kristian, som jobber i aktivitetsavdelingen på Solgården. Han har mange års erfaring som spansklærer og har skreddersydd undervisningsopplegget til Solgårdens gjester.

 

DSC00099

Undervisningsmetoden er dialogbasert. Med utgangspunkt i en tenkt situasjon øver vi på noen enkle spørsmål og svar som kan brukes i denne situasjonen. Målet er at de som deltar raskest mulig skal kunne kommunisere litt på spansk. Derfor bruker vi mest tid på å lytte og å øve, litt tid på grammatikk og ingen tid på å skrive. Gjestene kan velge å være med på en eller flere av tre økter i løpet av et to-ukers opphold i Spania. Hver økt varer i underkant av en time. Etterpå er det så ut i solen for øve på det man har lært.

 

På spørsmålet om hvorfor Solgården tilbyr spanskkurs, svarer læreren:
“Mange synes det er kjekt å kunne kommunisere litt på spanjolenes morsmål, og vi vet at innbyggerne i vårt nærområde på Costa Blanca setter stor pris på at utlendinger forsøker seg på spansk. På Solgården i Villajoyosa er jo de fleste ansatte spanjoler, så det ikke vanskelig å finne noen å praktisere med!”

DSC00105

Leave a Reply

*

captcha *