NO | ES
logo27
MAR
2015

Tilrettelagt ferie

SONY DSCPå Solgården er det ingen aldersgrense!

Vi har ofte gjester som er godt over 90. Nå vet vi at det også er fullt mulig å debutere som sydenturist etter man både har blitt tippoldefar og vært pensjonist i 30 år!

Johannes Sørlien (95) har vært i Spania og Syden for første gang. Før reisen ble Johannes intervjuet av Hamar Arbeiderblad som også er imponert over denne “95-åringen som klarer alt”. Ferien i Spania har han brukt til å spasere i vakre omgivelser, slappe av på terrassen, spise god mat og bli kjent med nye mennesker. Hjemme i Norge må Johannes på denne tiden av året bruke tredemølle innendørs for å få holde seg i form. Derfor synes han det var flott å komme til Solgården hvor han i stedet kunne gå tur rundt omkring på det flotte anlegget. Han setter også pris på det varierte aktivitets- og underholdningstilbudet. “Jeg har truffet mange interessante mennesker, og nå tror jeg de fleste vet hva jeg heter”, fortalte han noen dager før hjemreise. En busstur til Guadalest har han også fått med seg. En flott tur med fantastisk landskap, synes han.
Til Spania reiste Sørlien på egenhånd og han angrer ikke på valg av reisemål. På Solgården i Villajoyosa synes han at sikkerheten er veldig god. I tillegg synes han det er fint at alt er godt tilrettelagt.

“Det er flott å dra på ferie uten å måtte ordne med rom, mat og transport selv. Jeg trenger ikke å kunne spansk en gang!”

Før denne turen hadde han aldri vært på Gardermoen før, men der var Solgårdens team på plass for å hjelpe til. “Det var fantastisk bare å kunne levere kofferten og få den fraktet helt frem til rommet. Og før hjemturen blir kofferten hentet på rommet, så trenger jeg ikke å tenke på den før jeg er på Gardermoen igjen”.
Bildet under er fra en solfylt lørdagsettermiddag da Johannes traff tre av sine nye venninner ved bassengkanten. De hadde vært på “appelsinslang” i Sansehagen og delte gjerne med sjarmøren fra Brumunddal.

SONY DSC

 

Leave a Reply

*

captcha *