NO | ES
logo13
NOV
2014

Vinter med sol og fellesskap!

Unn deg tur til Spania på nyåret og opplev fellesskap, glede og ta del i et rikt underholdnings- og aktivitetstilbud!

“Plassene fylles fort, det er mange som lengter etter å kunne komme seg ut, etter lyset, fellesskap og gode dager for kropp og sjel”

Solen står høyt på blå himmel. Med det milde klimaet kan det hende at de første knoppene på mandeltrærne begynner å sprette! I Sansehagen henger appelsinene tungt på trærne. Det er deilig å gå tur rundt på Solgårdens store område, eller kanskje ta “appelsinveien” ned til Ermita eller Villajoyosa. Herlig med bar bakke og kunne gå lett på fot! I Norge er det så lett å bli sittende inne når veiene ute er dekket med is og snø, – men på Solgården er det bare å kjenne på dagsformen og bestemme seg for turmål!  Plukke en appelsin, sette seg ned og bare nyte. Være med på halvdagstur, guidet heldagstur, boccia, minigolf, trim og andre aktiviteter eller legge seg på solsengen med en god bok. Komme til dekket bord og nyte det beste fra det spanske- og norske kjøkken.

appelsiner-solgarden

Avreise fra Gardermoen 20. Januar – herlige dager og mandelblomstring!

“vi byr på gratis guidet tur til alle gjester som ønsker å komme seg ut i vakkert terreng og få med seg en uforglemmelig opplevelse med mandelblomstring”

I slutten av Januar er mandelblomstringen i gang for fullt. En herlig opplevelse. Vi vil sette opp gratis busstur slik at alle de som ønsker vil kunne komme ut og oppleve dette vakre skuet; rosa og hvite blomster utover fjellsidene så langt øyet rekker. Vi tar deg med ut for å kjøre gjennom blomsterdekte landskaper. Du får høre om historier, tradisjoner og kultur og nyte en deilig lunsj undervegs i godt selskap med andre. Uforglemmelig sier de som har vært med tidligere.

mandelblomstring-solgarden

 Ring oss gjerne på telefon 24 14 66 60 for mer informasjon og en hyggelig prat

  Turoversikt og mer informasjon >>

solgarden-sansehage

Leave a Reply

*

captcha *